Pertempuran Baru Miturut Zeng Wei Jian
Net/Ilustrasi

MUDANEWS.COM – Ngga ada alasan ragu marang Pa Prabowo. Inti manuver kabeh yaiku perjuangan. Dia patriot politik. Metode soal; kudu fleksibel. Demi rakyat. Oposisi utawa koperatif bentuk liyane saka perjuangan.

Figur Munculnya Kepala BIN Budi Gunawan iku khusus fenomena. Ngga lazim. Ngomongi pertemuan iki ora biasa.

Tingkat tinggi skenario. Ada “Unsur kejutan”. Lawan terperangah. Gelagapan. Sang Jenderal nyantai.

Perjuangan miwiti tahap anyar. Pertarungan pilpres tutup buku. Sesuatu sing gedhe neng ngarep mata. Dan Pa Prabowo.

Rezim Jokowi-Makruf kasusun saka akeh faksi; Megawati, Hendro, Wiranto, LBP, Cak Imin, Surya Paloh, Makruf Amin, Yusril, Muldoko, Tohir, PSI, PPP, Golkar lan Perindo. Koalisi bertambah rowik kanthi klik SBY lan PAN. Sesak. Kabeh duwe bunga gerbong. Patok kavling. Tarik-menarik mesthi keras. Indonesia bisa tenggelam yen tarik-tarik antara faksi dadi pembohong ora kendali.

Pertarungan sengit pasca pelantikan. Tugas Pa Prabowo luwih berat. Ing antarane kabeh faksi, mung Pa Prabowo sing paling dipercaya.

Amarga iku, kabeh patriot politik lan loyalis Prabowo kudu nyingsingkan lengan lengan. Perkuat Pa Prabowo. Mlebu ing baris. Sambut perang anyar.

Kabeh Relawan 02 dikerjain. Persiapan psikologis tolak damai wis diolah sejak pertarungan masuk fase MK. Mastermind Poros III ndadekake prediksi. Akurasinya Top. Berbagi negatif narasi dibangun. Targetnya tutup akal sehat. Aduk logistik emak-emak. Tolak kabeh alasan. Jadi dungu. Yang penting hantam Pa Prabowo. Perlemah daya tempurnya. Gunakake klik-klik sing bisa nemu kabeh sumber daya.

Jerit tangis relawan iku sengaja dipersiapkan. Ing antarane kecewa, ana frustasi sawise kalah. Timbulnya amarah.

Yen terus-terusan dipelihara, pèngetan Pemuda Wahono saka Pekalongan bisa berkembang dadi anti-Prabowo massal hysteria.

Wiwit pamanah lan kekeselen, Wahono ngombe banyu sabun. Nyawa ternyata isih melekat. Dia cari tali. Gantung diri. Selesai.

Amarah lan frustasi loro kunci Penghancuran Diri. Kehancuran jadi keniscayaan. Perjuangan isih panjang. Itu Tak Layak.

Patokan aku dua; Habib Rizieq Shihab lan Babeh Haikal Hassan Baras.

Tadi Babeh Haikal buat video. Dia ngomong jangan berprasangka buruk untuk Pa Prabowo. Mangkono iku aku pegang.

MODAR (The End)

Penulis adalah Sayuh